Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan atlamak

Rüyada balkondan atlamak

Rüyada balkondan atlamak hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada balkondan atlamak gördüyseniz:

  • Karşı çıkmadan önce sakinleşmenizde fayda var.

Rüyada balkondan birinin atladığını görmek büyük zorluklar geçireceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada balkondan aşağıya atlamak sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada balkondan atladığını görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin balkondan atladığını görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada balkondan atlamak bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının balkondan atladığını görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına inanılır.

Rüyada evin balkonundan atlamak önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına delalet eder.

Rüyada balkona atlamak rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments