Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin balkondan atladığını görmek

Rüyada kedinin balkondan atladığını görmek

Rüyada kedinin balkondan atladığını görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına işarettir.

Rüyada kedinin balkondan atladığını gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız yükseliyor, aşk hayatınız veya sosyal yaşamınız renkleniyor.

Rüyada kedinin balkondan atladığını görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkona atlamak arabasını ve toprağının olacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının balkondan atladığını görmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada balkondan atlamak böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına işaret eder.

Rüyada balkondan birinin atladığını görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, kazancında bereketin artacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağıya atlamak sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada balkondan balkona atlamak hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine delalet eder.

Rüyada balkon atlamak maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments