Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin balkondan atladığını görmek

Rüyada eşinin balkondan atladığını görmek

Rüyada eşinin balkondan atladığını görmek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, işlerinin hemen hallolacağına, varolan borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, zor durumda kalacağına alamet eder.

Rüyada eşinin balkondan atladığını gördüyseniz:

  • Bir yolculuk ya da seyahat esnasında yeni bilgiler edinebilir ya da hayata farklı açılardan bakmak isteyebilirsiniz.

Rüyada eşinin balkondan atladığını görmek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine yorulur.

Rüyada başkasının balkondan atladığını görmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine yorulur.

Rüyada balkondan atlamak hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, memur ise terfi edeceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının balkondan atladığını görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan birinin atladığını görmek güzel ve doğru işler yapacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine rivayet eder.

Rüyada balkona atlamak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan atladığını görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin balkondan atladığını görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments