Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkon atlamak

Rüyada balkon atlamak

Rüyada balkon atlamak isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, en pahalı evlerde oturacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, işlerinin düzene gireceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada balkon atlamak gördüyseniz:

  • Eğlenceli şeylerle vakit geçirmeniz sizinle aynı hedefleri olan kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada balkondan aşağıya atlamak borçların yakın zaman içinde biteceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, rahatının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin balkondan atladığını görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, endişelerini silip atacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına delalet eder.

Rüyada balkondan balkona atlamak çok zor zamanlar geçirileceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada balkondan birinin atladığını görmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işaret eder.

Rüyada balkona atlamak neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına delalet eder.

Rüyada eşinin balkondan atladığını görmek rüya sahibinin kazancının artacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada balkondan atlamak mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, hikmet sahibi olacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine delalettir.

Rüyada balkondan atladığını görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments