Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin ayağının kesildiğini görmek

Rüyada başka birinin ayağının kesildiğini görmek

Rüyada başka birinin ayağının kesildiğini görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, hakkıyla kazanca, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, nasibin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin ayağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafına odaklanmalısınız.

Rüyada başka birinin ayağının kesildiğini görmek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin kolunun kesildiğini görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada başka birinin saçının kesildiğini görmek rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına delalettir.

Rüyada birinin ayaklarının kesildiğini görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine tabir olunur.

Rüyada ayak kesilmesini görmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağı yerden kesilmek üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine işarettir.

Rüyada ayağın kesilmesini görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalettir.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek iş dünyasında üne kavuşulacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments