Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ayaklarının kesildiğini görmek

Rüyada birinin ayaklarının kesildiğini görmek

Rüyada birinin ayaklarının kesildiğini görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin ayaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Dost kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı farklı davrandığını görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada ayak tabanının kesildiğini görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnaklarının kesildiğini görmek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakların kesilmesini görmek geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, yükseldikçe yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ayaklarının kesildiğini görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayaklarının kesildiğini görmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına inanılır.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına inanılır.

Rüyada ayakların kesildiğini görmek mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarının altının kesildiğini görmek hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments