Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakların kesilmesini görmek

Rüyada ayakların kesilmesini görmek

Rüyada ayakların kesilmesini görmek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine yorulur.

Rüyada ayakların kesilmesini gördüyseniz:

  • Olayların siz müdahale etmeden önce halledilmesi zor bir hal almasına izin vermemenizde fayda var.

Rüyada ayak bileğinin kesildiğini görmek sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnağının kesildiğini görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakların kesilmesini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağın kesilmesini görmek kazancının artacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunun ayağının kesildiğini görmek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmaklarının kesildiğini görmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada sağ ayağının kesildiğini görmek evinin geçiminin zorlaşacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağı kesilmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments