Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayak kesilmesini görmek

Rüyada ayak kesilmesini görmek

Rüyada ayak kesilmesini görmek bazı büyük çalışmalar yapacağına, böylece yüzünün güleceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, hayallerinin gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada ayak kesilmesini gördüyseniz:

  • Bazı konuların nasıl sonuçlanacağı veya nasıl devam edeceği konusunda kafanızda şüpheler varsa, boşuna üzülmeyin.

Rüyada eşinin ayağının kesildiğini görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağını kesildiğini görmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada ayak tabanının kesildiğini görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayak kesilmesini görmek yeni bir haneye sahip olacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak tırnağının kesildiğini görmek kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada ayakların kesilmesini görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, çok hayırlı haberler alacağına, elinin darlaşacağına tabir olunur.

Rüyada birinin ayaklarının kesildiğini görmek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine rivayet eder.

Rüyada ayağı yerden kesilmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments