Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin ayağının kırıldığını görmek

Rüyada başka birinin ayağının kırıldığını görmek

Rüyada başka birinin ayağının kırıldığını görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada başka birinin ayağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Gergin ortamlar veya bazı değişiklikler ufak tefek hasar veya yaralanma sebebi olabilir.

Rüyada başka birinin ayağının kırıldığını görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, imkânların çok daha iyi olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin dişinin kırıldığını görmek ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada başka birinin kolunun kırıldığını görmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin bacağının kırıldığını görmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırılan ayak görmek yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına alamet eder.

Rüyada kendi ayağının kırıldığını görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine inanılır.

Rüyada ayağı kırılmış görmek maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin ayağının kırıldığını görmek istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, ruhunun dinleneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments