Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ayağını kırık görmek

Rüyada başkasının ayağını kırık görmek

Rüyada başkasının ayağını kırık görmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, saygın bir hayat yaşayacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, geçiminin zorlaşacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada başkasının ayağını kırık gördüyseniz:

  • Hatta, bazı konularda değişiklikler yapma gereği duyulabilir.

Rüyada ayağı kırık birini görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına rivayet eder.

Rüyada ayağı kırık insan görmek deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin ayağını kırık görmek iş yeri sahibi olacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına işarettir.

Rüyada ayağı kırık görmek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak kırığı görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, sırların ortaya çıkmasına rivayet eder.

Rüyada ayağı kırık kedi görmek söylediklerinin çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada kırık ayakla yürümek dertlerden kurtulmaya, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada ayağının kırık olduğunu görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments