Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağı kırık görmek

Rüyada ayağı kırık görmek

Rüyada ayağı kırık görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada ayağı kırık gördüyseniz:

  • Bazı kişileri etkilemek için gereğinden fazla harcamalar yapabilir veya hediyeler ya da ödünler verebilirsiniz.

Rüyada arkadaşını ayağı kırık görmek zenginliğe sahip olunacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada ayak kırık görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza yorulur.

Rüyada ayağı kırık görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına delalet eder.

Rüyada başkasının ayağını kırık görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada ayağı kırık masa görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına delalet eder.

Rüyada birinin ayağını kırık görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, güç kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağının kırık olduğunu görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, ayrılanların kavuşacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının ayağı kırık görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments