Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağı kırık kedi görmek

Rüyada ayağı kırık kedi görmek

Rüyada ayağı kırık kedi görmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada ayağı kırık kedi gördüyseniz:

  • İlişkilerde yeni şeyler deneyimleyebilirsiniz.

Rüyada ayağı kırık kedi görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağını kırık görmek sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, iş hayatında günah işleyeceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada ayağının kırık olduğunu görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada ayağı kırık inek görmek kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, pişman olacağına işaret eder.

Rüyada kırık ayak görmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ayak kırık görmek kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada ayağı kırık birini görmek uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, yeni bir hayata başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağı kırık insan görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments