Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ayağını kırık görmek

Rüyada birinin ayağını kırık görmek

Rüyada birinin ayağını kırık görmek yardımcı olmayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, belli bir kazanç elde edileceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, iş yeri sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada birinin ayağını kırık gördüyseniz:

  • Belli olayların, tekliflerin, işlerin veya davetlerin faydaları giderek daha da belirgin hale gelebilir.

Rüyada ayağı kırık masa görmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık ayaklı at görmek kazancın artacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ayağı kırık görmek şansın ve bahtının da açılacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada ayağı kırık sandalye görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam kırıklarının ayağına battığını görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına inanılır.

Rüyada kırık ayakla yürümek insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına işarettir.

Rüyada ayak kırık görmek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına işarettir.

Rüyada ayağını kırık görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments