Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ayağını ısırmak

Rüyada başkasının ayağını ısırmak

Rüyada başkasının ayağını ısırmak işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağını ısırmak gördüyseniz:

  • Aşırı masraflara girebilirsiniz.

Rüyada kedinin ayağını ısırdığını görmek önüne pek çok imkan sunulacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına yorulur.

Rüyada ayağını köpek ısırmak kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine alamet eder.

Rüyada ayağını yengeç ısırdığını görmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, neşe ve sevinç içinde olacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada ayak parmağı ısırmak ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağını böcek ısırmak dileklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağını kedi ısırmak mutlu günlerin yaşanacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada farenin ayağını ısırdığını görmek hak yolunu tutacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağını ısırmak bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, içinin huzurla dolacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments