Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağını böcek ısırmak

Rüyada ayağını böcek ısırmak

Rüyada ayağını böcek ısırmak sahip olunan gücün kaybedileceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayağını böcek ısırmak gördüyseniz:

  • Yakınınızdaki bir kişiyi şaşırtabilirsiniz.

Rüyada ayağını böcek ısırmak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamam böceği ısırdığını görmek mesleğindeki başarısının artacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada böceğin ısırdığını görmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada uğur böceğinin ısırdığını görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, dara düşeceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada hamam böceğinin ısırdığını görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada böceğin elini ısırdığını görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada kara böceğin ısırdığını görmek hep dua edeceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına delalet eder.

Rüyada böceklerin ısırdığını görmek bedeninin şifaya kavuşacağına, yakın zamanda rahat edeceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments