Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağını ısırmak

Rüyada ayağını ısırmak

Rüyada ayağını ısırmak kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada ayağını ısırmak gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan veya ev ahalisi dışında kişiler için para harcamaktan kaçınmalısınız.

Rüyada ayağını kedi ısırmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanın ayağını ısırdığını görmek sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada ayak parmağını ısırmak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, her zaman şükür içinde olacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada köpeğin ayağını ısırdığını görmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, deniz aşırı işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada ayağını köpek ısırdığını görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada birinin ayağını ısırmak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına rivayet eder.

Rüyada farenin ayağını ısırdığını görmek zafer ve zenginlik getireceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ayağını ısırmak daha büyük adımlar atılacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments