Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının avret yeri görmek

Rüyada başkasının avret yeri görmek

Rüyada başkasının avret yeri görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada başkasının avret yeri gördüyseniz:

  • Ağzınızdan çıkacak yanlış bir söz, ya da bir arkadaşınıza söylediklerinizin ortaya çıkması ortalığı biraz karıştırabilir.

Rüyada kadını avret yerini görmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kimsenin avret yerini görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka kadının avret yerini görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının avret yerini görmek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına yorulur.

Rüyada kocasının avret yerini görmek toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kendi avret yerini açık görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bahtının güzelleşeceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalettir.

Rüyada ölü birinin avret yerini görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına alamet eder.

Rüyada bayanın avret yerini görmek yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, yüzünün kızaracağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments