Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kimsenin avret yerini görmek

Rüyada bir kimsenin avret yerini görmek

Rüyada bir kimsenin avret yerini görmek adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada bir kimsenin avret yerini gördüyseniz:

  • Sözünü aklınızdan çıkarmayın.

Rüyada bir kimsenin avret yerini görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, saygının hiç eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada avret yerinin kıllarını temizlemek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına delalettir.

Rüyada kendi avret yerini görmek yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, kısmetin açılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına delalet eder.

Rüyada çocuğun avret yerini görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına delalettir.

Rüyada tanıdık birinin avret yerini görmek en yukarılara çıkacağına, rakiplerini yeneceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine yorulur.

Rüyada karısının avret yerini görmek kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada avret yeri görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, zor günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada avret yerini kıllı görmek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments