Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi avret yerini açık görmek

Rüyada kendi avret yerini açık görmek

Rüyada kendi avret yerini açık görmek yoluna pek çok engelin çıkacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, çekilen acıların unutulacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına delalet eder.

Rüyada kendi avret yerini açık gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

Rüyada kendi avret yerini açık görmek zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada avret yerini temizlemek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına delalet eder.

Rüyada avret yerinin kıllı olduğunu görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğunun avret yerini görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada karısının avret yerini görmek kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada avret yerini öpmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada hanımının avret yerini görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, çıkmaza gireceğine tabir olunur.

Rüyada avret yerinin kıllarını temizlemek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments