Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birinin avret yerini görmek

Rüyada ölü birinin avret yerini görmek

Rüyada ölü birinin avret yerini görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, başarısız olacağına, mevkilerinin yüksek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü birinin avret yerini gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanmak hoşunuza gidecek.

Rüyada ölü kadının avret yerini görmek kazancının bol olacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada ölünün avret yerini görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, ferah bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada ölü birinin avret yerini görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine işarettir.

Rüyada babasının avret yerini görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının avret yeri görmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada avret yeri temizlemek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine yorulur.

Rüyada bayan avret yeri görmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada avret yeri kıllı görmek içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, koltuğunun da yükseleceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments