Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka kadının avret yerini görmek

Rüyada başka kadının avret yerini görmek

Rüyada başka kadının avret yerini görmek yeni kapılar açılacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, huzurlu günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada başka kadının avret yerini gördüyseniz:

  • Bazı toplantılara ya da gece eğlencelerine katılmanız olasıdır.

Rüyada başka kadının avret yerini görmek güzel günlerin sona ereceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bir kadının avret yerini görmek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine işarettir.

Rüyada başka birinin avret yerini görmek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kadını avret yerini görmek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, belki ölümler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada kadının avret yerini yalamak onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada kadın avret yerini kıllı görmek hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bir kadının avret yerini ellemek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, onların başarıları ile gururlanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada kadının avret yeri görmek geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments