Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadını avret yerini görmek

Rüyada kadını avret yerini görmek

Rüyada kadını avret yerini görmek huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına alamet eder.

Rüyada kadını avret yerini gördüyseniz:

  • İlişkilerde gerilim hissedilebileceğiniz için doğru şekilde hareket ettiğinizden emin olmanız gerekiyor.

Rüyada kadının avret yerini öpmek kısmetlerinin de kapanacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işini büyüteceğine inanılır.

Rüyada bir kadının avret yerini ellemek sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü kadının avret yerini görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kadının avret yerini kıllı görmek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada kadını avret yerini görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada kadın avret yeri görmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına işarettir.

Rüyada başka kadının avret yerini görmek doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının avret yeri görmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments