Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının aşure yaptığını görmek

Rüyada başkasının aşure yaptığını görmek

Rüyada başkasının aşure yaptığını görmek işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada başkasının aşure yaptığını gördüyseniz:

  • Dost olarak kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı tavır aldığını görerek üzülebilirsiniz.

Rüyada aşure çorbası görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine yorulur.

Rüyada birinin aşure yediğini görmek sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, borçlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada aşure verildiğini görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine yorulur.

Rüyada aşure buğdayı görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada aşure yapan birini görmek kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada ölüden aşure almak hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, böylece yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada aşure yedirmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, nefsine yenileceğine delalet etmektedir.

Rüyada şekersiz aşure yemek zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments