Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden aşure almak

Rüyada ölüden aşure almak

Rüyada ölüden aşure almak yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüden aşure almak gördüyseniz:

  • Planlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada ölüden aşure almak haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tencerede aşure görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına işarettir.

Rüyada aşure yapmak büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuzlu aşure görmek tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, çok para kazanılacağına, kazancın arttırılacağına tabir olunur.

Rüyada aşure malzemesi görmek sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, işlerini düzene sokacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşure karıştırmak dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, maddi durumunun düzeleceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına işaret eder.

Rüyada aşure tenceresi görmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aşure ikram etmek bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments