Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin aşure yediğini görmek

Rüyada birinin aşure yediğini görmek

Rüyada birinin aşure yediğini görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin aşure yediğini gördüyseniz:

  • Bazı işleriniz istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Rüyada başkasının aşure yediğini görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada aşure yedirmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine yorulur.

Rüyada birinin aşure yediğini görmek borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına yorulur.

Rüyada aşure pişirip dağıtmak sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına delalettir.

Rüyada şekersiz aşure yemek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşurelik almak alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada aşure buğdayı görmek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, şansının da açık olacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada aşure pişiren birini görmek yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments