Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşure yedirmek

Rüyada aşure yedirmek

Rüyada aşure yedirmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, daha bir sevileceğine, işlerinin sarpa saracağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada aşure yedirmek gördüyseniz:

  • Şansınızda ani bir iyiye dönüş var.

Rüyada birinin aşure yediğini görmek kötülerin uzaklaştırılacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada aşure yedirmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının aşure yediğini görmek rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada aşure tenceresi görmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşure yapan birini görmek rızkın ve kısmetin artacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, şanssızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada aşure hazırlamak güzel haberler alacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada ölüden aşure almak uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada aşurelik görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, rakiplerin üzüleceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments