Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşure yapan birini görmek

Rüyada aşure yapan birini görmek

Rüyada aşure yapan birini görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, yaşam şartlarının iyileşeceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada aşure yapan birini gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birlikleriniz gerçekten ümit verici olabilir.

Rüyada aşure pişirmek ve dağıtmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada aşure dağıtmak zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin aşure yaptığını görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kazancının katbekat artacağına yorulur.

Rüyada aşure tenceresi görmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muharrem ayında aşure görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada aşure dökmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşure pişiren birini görmek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, çok uğraş vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüden aşure almak işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments