Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşure çorbası görmek

Rüyada aşure çorbası görmek

Rüyada aşure çorbası görmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine inanılır.

Rüyada aşure çorbası gördüyseniz:

  • Bir işe atılmak ya da yaratıcı bir adım atmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada aşure çorbası pişirmek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına işarettir.

Rüyada aşure çorbası görmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşure çorbası yemek kazancının günden güne çok artacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine inanılır.

Rüyada aşurelik almak kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada aşure buğdayı görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına yorulur.

Rüyada ölüden aşure almak mutluluktan havalara uçacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşurenin taştığını görmek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının aşure yediğini görmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, kendisi için yeni bir yol çizeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments