Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşure verildiğini görmek

Rüyada aşure verildiğini görmek

Rüyada aşure verildiğini görmek düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşure verildiğini gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketlerden kaçının.

Rüyada aşure verildiğini görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada muharrem ayında aşure görmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada aşure ikram etmek gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına alamet eder.

Rüyada aşure hazırlamak takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının aşure yediğini görmek çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada aşure malzemesi görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşure buğdayı görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, canının kıymetini bileceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşure tatlısı görmek başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, parasının her zaman bereketli olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments