Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin adet kanını görmek

Rüyada başka birinin adet kanını görmek

Rüyada başka birinin adet kanını görmek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin adet kanını gördüyseniz:

  • Bazılarınız ilk bakışta olumsuz gibi gözüken veya hoş karşılanmayan bir ilişkinin içine girecekler.

Rüyada başka birinin adet kanını görmek muradın olacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine inanılır.

Rüyada kendi adet kanı görmek hanesinin bollukla dolacağına, yeni ev eşyaları alınacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada adet kanı yıkamak o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, çözümlere kavuşacağına, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine delalettir.

Rüyada adet kanının aktığını görmek düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada adet kanı olmak işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına delalet eder.

Rüyada birinin adet kanını görmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına delalettir.

Rüyada çok adet kanı görmek çalışmaların beğeni almayacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş adet kanı görmek sakınılan bir şeye nazar değeceğine, güzelliklere rast gelineceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments