Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adet kanının bulaştığını görmek

Rüyada adet kanının bulaştığını görmek

Rüyada adet kanının bulaştığını görmek eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, hayırlı bir terfi alınacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada adet kanının bulaştığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler istekleriniz veya hedefleriniz konusunda size yardımcı olmak istiyorlar.

Rüyada adet kanının bulaştığını görmek istemediği halde borçlanacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada adet kanının elbiseye bulaştığını görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının adet kanını temizlemek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının adet kanını görmek büyük emekler vereceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine delalet eder.

Rüyada adet kanını yıkamak maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada adet kanı görmek dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin adet kanını görmek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, üzeceğine yorulur.

Rüyada çok adet kanı görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments