Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adet kanı yıkamak

Rüyada adet kanı yıkamak

Rüyada adet kanı yıkamak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada adet kanı yıkamak gördüyseniz:

  • Diğerleriyle fikirlerinizi paylaşma konusunda isteksiz olabilir veya paylaşma anında stres yaşayabilirsiniz.

Rüyada adet kanı yıkadığını görmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada adet kanını yıkadığını görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, iyi geçiminin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada adet kanı yıkamak yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada adet kanını yıkamak arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada çok adet kanı görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine işarettir.

Rüyada başkasının adet kanını görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine işarettir.

Rüyada kendi adet kanını görmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamileyken adet kanı görmek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments