Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adet kanı içmek

Rüyada adet kanı içmek

Rüyada adet kanı içmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada adet kanı içmek gördüyseniz:

  • Mizahi yeteneklerinize ihtiyacınız olabilir.

Rüyada adet kanı içmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada adet kanı yalamak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, dertlerine derman arayacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalettir.

Rüyada tuvalette adet kanı görmek sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının adet kanını görmek hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada siyah adet kanı görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada adet kanı olmak çok büyük hayır duası alınacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz adet kanı görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına alamet eder.

Rüyada adet kanı silmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, bekârlığına da veda edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments