Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını uçurumdan düşerken görmek

Rüyada başkasını uçurumdan düşerken görmek

Rüyada başkasını uçurumdan düşerken görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, bahtının güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada başkasını uçurumdan düşerken gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz sevginizin büyüklüğü ile doğru orantılı olabilir.

Rüyada birinin uçurumdan düştüğünü görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan denize düştüğünü görmek işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşerken görmek sağlık sorunlarının biteceğine, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini uçurumdan düşerken görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek hastalıkların haneden uzak olacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Rüyada uçurumdan düşen insanlar görmek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına işarettir.

Rüyada uçuruma düşmemek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının arabayla uçurumdan düştüğünü görmek işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments