Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada birinin uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada birinin uçurumdan düştüğünü görmek yeni maddi kapıların size açılacağın, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.Ailenizde, bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Rüyada arkadaşını uçurumdan düştüğünü görmek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan düşeni görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, çok güzel günler geçireceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan denize düştüğünü görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada bir arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, iş yaşantısında hırslanacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla uçuruma düştüğünü görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının arabayla uçurumdan düştüğünü görmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada uçurumdan düşerken görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments