Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan düşerken görmek

Rüyada uçurumdan düşerken görmek

Rüyada uçurumdan düşerken görmek yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşerken gördüyseniz:

  • Aniden beliren duygusal konular sizi yavaşlatabilir.

Rüyada başkasını uçurumdan düşerken görmek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, başarıya ulaşacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine delalet eder.

Rüyada arabanın uçuruma düştüğünü görmek hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına delalet eder.

Rüyada uçurumdan düşen araba görmek daha büyük işler için bir örnek olacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, kazanca kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumdan denize düşen birini görmek dinde olgunlaşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, gelişim içine gireceğine delalettir.

Rüyada uçurumdan düşen insanlar görmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, imkân sahibi olacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin uçurumdan düştüğünü görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşecek gibi olmak Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan düşerken kurtarılmak sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments