Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını telefonla konuşurken görmek

Rüyada başkasını telefonla konuşurken görmek

Rüyada başkasını telefonla konuşurken görmek çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasını telefonla konuşurken gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili şikayetleriniz olmasına rağmen, harcamalarınızı kısmıyorsanız, bütçe planlaması yapmıyorsanız veya sadece konuşup pratiğe dökemiyorsanız eleştirilere hazır olun.

Rüyada sevdiğini telefonla konuşurken görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasını telefonla konuşurken görmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına tabir olunur.

Rüyada telefonla konuşulduğunu görmek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonda konuşurken ağlamak küs kimselerin barışacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, çok para kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını telefonla konuşurken görmek ardından yeni bir işe gireceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada telefonla konuşurken ağlamak hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada başka birini telefonla konuşurken görmek yüklü bir miktar borç verileceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonla konuşup ağlamak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments