Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonla konuşulduğunu görmek

Rüyada telefonla konuşulduğunu görmek

Rüyada telefonla konuşulduğunu görmek büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, esenliğe kavuşulacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına işaret eder.

Rüyada telefonla konuşulduğunu gördüyseniz:

  • Mali, sosyal veya sağlıkla ilgili girişimlerinizden bir tanesi istediğiniz şekilde ilerlemeyecek olabilir veya konuyla hayal ettiğiniz şey aynı olmayabilir.Zamanı daha yararlı işlerle geçirmekte fayda var.

Rüyada arkadaşını telefonla konuşurken görmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini telefonla konuşurken görmek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada başkasını telefonla konuşurken görmek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonla konuşup ağlamak huzur dolu günler geçireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonla konuşulduğunu görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada telefonda konuşurken ağlamak hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birini telefonla konuşurken görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada telefonla konuşurken ağlamak çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments