Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını telefonla konuşurken görmek

Rüyada arkadaşını telefonla konuşurken görmek

Rüyada arkadaşını telefonla konuşurken görmek evinin geçiminin zorlaşacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, ekmeğinin azalmayacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşını telefonla konuşurken gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren hayallerinizin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada arkadaşını telefonla konuşurken görmek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına delalettir.

Rüyada telefonda konuşurken ağlamak pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına inanılır.

Rüyada başkasını telefonla konuşurken görmek şansın önünün kesileceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına delalettir.

Rüyada telefonla konuşup ağlamak idealist davranacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonla konuşulduğunu görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğini telefonla konuşurken görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına yorulur.

Rüyada başka birini telefonla konuşurken görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine işaret eder.

Rüyada telefonla konuşurken ağlamak yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, başına uğursuzluklar geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments