Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonla konuşup ağlamak

Rüyada telefonla konuşup ağlamak

Rüyada telefonla konuşup ağlamak ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine alamet eder.

Rüyada telefonla konuşup ağlamak gördüyseniz:

  • Faydası kalmamış iş, iş birliği veya planları rafa kaldırmakta fayda var.

Rüyada telefonla konuşup ağlamak hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, işlerin büyüyeceğine işarettir.

Rüyada telefonda konuşurken ağlamak karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına rivayet eder.

Rüyada telefonla konuşurken ağlamak ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasını telefonla konuşurken görmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına işarettir.

Rüyada başka birini telefonla konuşurken görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını telefonla konuşurken görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğini telefonla konuşurken görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına işaret eder.

Rüyada telefonla konuşulduğunu görmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, ticaretinin gelişeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments