Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonla konuşurken ağlamak

Rüyada telefonla konuşurken ağlamak

Rüyada telefonla konuşurken ağlamak sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada telefonla konuşurken ağlamak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada telefonla konuşurken ağlamak ekmeğin ve paranın da artacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefonda konuşurken ağlamak güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine işarettir.

Rüyada telefonla konuşup ağlamak bazı maddi problemler yaşayacağınıza, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine işarettir.

Rüyada başkasını telefonla konuşurken görmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada telefonla konuşulduğunu görmek adımlarını daha sağlam atacağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini telefonla konuşurken görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına inanılır.

Rüyada arkadaşını telefonla konuşurken görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birini telefonla konuşurken görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments