Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birini telefonla konuşurken görmek

Rüyada başka birini telefonla konuşurken görmek

Rüyada başka birini telefonla konuşurken görmek güzel haberler alacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına inanılır.

Rüyada başka birini telefonla konuşurken gördüyseniz:

  • Sorular sorup yanıtlar alarak zamanınızı daha verimli kullanmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada başka birini telefonla konuşurken görmek sakin ve güzel bir hayat süreceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğini telefonla konuşurken görmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonla konuşup ağlamak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına delalet eder.

Rüyada telefonda konuşurken ağlamak yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına alamet eder.

Rüyada telefonla konuşurken ağlamak bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada başkasını telefonla konuşurken görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşını telefonla konuşurken görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, dertlerin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonla konuşulduğunu görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments