Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini telefonla konuşurken görmek

Rüyada sevdiğini telefonla konuşurken görmek

Rüyada sevdiğini telefonla konuşurken görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada sevdiğini telefonla konuşurken gördüyseniz:

  • Anlaşmalarda özenli olmanız durumunda yüksek harcamalarınızı ya da ödemelerinizi hafifletebilirsiniz.

Rüyada sevdiğini telefonla konuşurken görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefonla konuşulduğunu görmek hasta ise şifa bulacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına delalettir.

Rüyada telefonda konuşurken ağlamak evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını telefonla konuşurken görmek işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına delalettir.

Rüyada başkasını telefonla konuşurken görmek kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka birini telefonla konuşurken görmek malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, parasal krizler yaşanacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonla konuşup ağlamak neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine delalet eder.

Rüyada telefonla konuşurken ağlamak hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments