Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz işitmek

Rüyada söz işitmek

Rüyada söz işitmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, umutlarının kendisine hayır getireceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada söz işitmek gördüyseniz:

  • Ani kararlar alabilirsiniz.

Rüyada küfürlü sözler işitmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, istediği yola çıkacağına delalettir.

Rüyada birinden güzel söz işitmek ardından konu üzerinde düşünüleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada güzel söz işitmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına inanılır.

Rüyada söz işitmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden azar işitmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine delalettir.

Rüyada anneden azar işitmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, kısmetlerinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada hakaret işitmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine delalet eder.

Rüyada küfür işitmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments