Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının saçlarını kestirdiğini görmek

Rüyada başkasının saçlarını kestirdiğini görmek

Rüyada başkasının saçlarını kestirdiğini görmek mutluluk ve başarı getireceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının saçlarını kestirdiğini gördüyseniz:

  • Katılımınızın neye fayda sağlayacağını öğrenmeden, maddi ya da manevi veya fikir bazında yardımlarda bulunmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada saç kestirip pişman olmak Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına işaret eder.

Rüyada saçlarını kısa kestirdiğini görmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada annemin saçımı kestiğini görmek hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine alamet eder.

Rüyada saçını kestirmeye gitmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin saçınızı kestiğini görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, stresini atacağına rivayet eder.

Rüyada saçını kısacık kestirmek uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç kestirmeye çalışmak yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işarettir.

Rüyada saçını kel kestirmek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments