Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun memesi görmek

Rüyada koyun memesi görmek

Rüyada koyun memesi görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, uzun sohbetler edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koyun memesi gördüyseniz:

  • İş birliklerine açık olmalı, yardım istemekten çekinmemelisiniz.

Rüyada koyun memesi görmek şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına yorulur.

Rüyada inek memesinden süt sağmak evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, insanların afiyet bulacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada memenin yara olduğunu görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine, borçların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada annesinin memesini görmek çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına delalet eder.

Rüyada kendi memelerini görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada memeden irin aktığını görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada memeden süt fışkırması görmek geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada bebeğe memeden süt vermek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments