Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memesinin şiştiğini görmek

Rüyada memesinin şiştiğini görmek

Rüyada memesinin şiştiğini görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, maddi zararın büyük olacağına alamet etmektedir.

Rüyada memesinin şiştiğini gördüyseniz:

  • Seyahatler veya iletişim esnasında yaşanabilecek sorunlara karşı tedbirli olmakta fayda var.

Rüyada memede şişlik görmek kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada memesinin şiştiğini görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi memesinden süt sağdığını görmek sağlıklı bir kişi olmaya, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada memeden ameliyat olmak afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada memeyi sıkmak sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, zor bir döneme girileceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadın memesi görmek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada annenin memesini görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada kadının memesinden süt emmek bolluk ve bereketin artacağına, zararının büyük olacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments