Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada memesinden kan geldiğini görmek

Rüyada memesinden kan geldiğini görmek

Rüyada memesinden kan geldiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada memesinden kan geldiğini gördüyseniz:

  • İletişim kopukluğu ilişkilere zarar veriyor.

Rüyada memeden kan geldiğini görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, bebek sahibi olunacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına işarettir.

Rüyada memeden kan gelmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada memesinden kan geldiğini görmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, hem moral hem de çareler bulacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine alamet eder.

Rüyada memesinden süt gelmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada memeden süt geldiğini görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada kendi memesinden süt geldiğini görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının memesinden süt geldiğini görmek endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada memeden süt gelmek sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, doğruluğu bulacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments