Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin memesini görmek

Rüyada eşinin memesini görmek

Rüyada eşinin memesini görmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ulvi kimse haline geleceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin memesini gördüyseniz:

  • Sabırsız davranışlar veya ani tepkiler ilişkilerde zorlanmalara veya kopuşlara neden olabilir.

Rüyada eşinin memesini görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına delalet eder.

Rüyada eşinin memesini emmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada eşinin memelerini görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin memesinden süt emmek karlı çıkacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada memesini kesmek karamsar ve umutsuz olacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine yorulur.

Rüyada büyük kadın memesi görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına tabir olunur.

Rüyada inek memesi görmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine işarettir.

Rüyada memeden süt gelmesi ve bebek emzirmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, ona şifa olmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments