Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kolunda altın bilezik görmek

Rüyada kendi kolunda altın bilezik görmek

Rüyada kendi kolunda altın bilezik görmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, oldukça büyük başarılara, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kendi kolunda altın bilezik gördüyseniz:

  • Kendi araştırmalarınız doğruyu görmenizi kolaylaştırabilir.

Rüyada bir başkasının kolunda altın bilezik görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, kişinin evlatlarının artacağına delalet eder.

Rüyada gelinin kolunda altın bilezik görmek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşunun kolunda altın bilezik görmek sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, ruhani önderlik yapacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bilezik başkasının kolunda görmek elinize toplu miktarda para geçeceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasını kolunda altın bilezik görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine delalet eder.

Rüyada kollarda altın bilezik görmek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birinin kolunda altın bilezik görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada altın bilezik kolunda görmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments